Het is weer vrijdag, en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe aflevering van de New Music Friday Maxazine Playlist. Deze week hebben we een gloednieuwe selectie van de beste nieuwe muziek voor je klaarstaan. Of je nu op zoek bent naar een playlist die je in beweging brengt, of iets om je hoofd te laten rusten, de New Music Friday Maxazine Playlist heeft het voor je. Met artiesten als Alicia Keys, Jordan Mackampa, the Beatles, Johnny Marr en Sharon von Etten zijn we weer helemaal on top of the music game.

Voor de dansvloer

Als je op zoek bent naar een playlist om je weekend mee te beginnen, dan is de New Music Friday Maxazine Playlist de perfecte keuze. Met tracks van artiesten als Alicia Keys, Jordan Mackampa en Johnny Marr is er genoeg om je in beweging te krijgen.

Alicia Keys heeft deze week een nieuwe single uitgebracht, genaamd ‘Golden Child’ . Deze track is een energieke popsong met een catchy refrein. Jordan Mackampa heeft een nieuwe single uitgebracht, genaamd ‘ I’ve found my home in You’. Deze soulvolle track zal je zeker aan het dansen krijgen. Johnny Marr heeft een nieuw album uitgebracht, genaamd ‘Spirit Power’.  Voor hem dus ook een prominente plek op de playlist.

Voor de relaxte luisteraars

Als je op zoek bent naar een playlist om te ontspannen, dan heeft de New Music Friday Maxazine Playlist ook genoeg te bieden. Met tracks van artiesten als the Beatles, Sharon von Etten en Phoebe Bridgers kun je heerlijk wegdromen.

The Beatles hebben deze week een nieuwe single uitgebracht! Een wonder van de AI gedreven technologie. Sharon von Etten heeft een nieuwe single uitgebracht, genaamd ‘Close to You’ Deze track is een melancholische ballade. De New Music Friday Maxazine Playlist is vanaf NU beschikbaar op Spotify.

Like de playlist en ontdek de beste nieuwe muziek van deze week!

Like de New Music Friday Maxazine Playlist op Spotify en ontdek de beste nieuwe muziek van deze week!

Deel: