Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Ellie Goulding @ TivoliVredenburg.

Concerttip maandag 30 oktober: Ellie Goulding @ TivoliVredenburg

De Britse zangeres Ellie Goulding heeft een stormachtig aantal jaren achter de rug. Sinds ze in 2010 de eerste plaats in de BBC Sound of 2010 behaalde en haar debuutalbum ‘Lights’ uitbracht, heeft Goulding wereldwijd meer dan twintig miljoen albums verkocht, had ze twee #1 albums in haar thuisland en won ze twee BRIT Awards. Het in 2015 uitgebrachte ‘Love Me Like You Do’ kwam in meer dan 70 landen op de eerste plaats in de hitlijsten terecht.

Deel: