De Duitse metalband Rammstein laadt komende zomer opnieuw het indrukwekkende podium en de adembenemende vuurelementen in hun vrachtwagens voor een Europese tour. Uniek is dat tijdens de komende tournee twee tribunes worden geplaatst op het veld, waardoor er zowel zit- als staanplaatsen beschikbaar zijn. Fans krijgen in 2024 – precies op tijd voor het 30-jarig jubileum van Rammstein – opnieuw de kans om de spectaculaire liveshow te aanschouwen. Verwacht een setlist vol hits, rook, vuurwerk, vlammen, en uiteraard show, heel veel show.

Al sinds midden jaren 90 heeft Rammstein zich gevestigd in de hoogste metalregionen en miljoenen fans die de afgelopen jaren de uitverkochte shows van de band hebben bijgewoond, kunnen beamen dat Rammstein-shows uniek zijn op alle vlakken. Verwacht een perfect georkestreerde band gecombineerd met humor en toneel zoals alleen Rammstein dat kan. Rammstein heeft zijn positie als een van de grootste bands ter wereld de afgelopen jaren opnieuw bewezen met structureel uitverkochte shows. De band wordt geprezen om zijn ijzersterke livereputatie die nooit teleurstelt en keer op keer de bezoeker vol adrenaline en bewondering achterlaat.

Op dinsdag 18 juni 2024 geeft de band een optreden in het Goffertpark in Nijmegen (Nederland). Op 27 juni 2024 staat Rammstein ook op Park Nieuwe Koers in Oostende (Belgiƫ).

Deel: