Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Annelie @ Hedon.

Concerttip vrijdag 15 september: Annelie @ Hedon

De Nederlandse neoklassieke pianiste Annelie studeerde af aan de Rockacademie in Tilburg en verleende haar muzikale (en vocale) diensten al aan Eefje de Visser en Jacqueline Govaert. Toen was het tijd voor Annelie om zelf op de voorgrond te treden. In september 2018 verscheen haar debuutalbum ‘After Midnight’, waarop zeven spaarzame instrumentale pianocomposities staan die toch stuk voor stuk rijke indrukken achterlaten. Annelie baseert haar spel op subtiliteit en kalmte, zonder aan emotionele kracht en wispelturige spanning in te boeten. In meerdere opzichten een droomdebuut!

Deel: