Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Trentemøller @ Vooruit.

Concerttip dinsdag 5 september: Trentemøller @ Vooruit

De Deense artiest Anders Trentemøller maakt al jaren furore als electro-producer. Sinds zijn debuutalbum ‘The Last Resort’ uit 2006 dansen mensen over de hele wereld op zijn mix van verschillende electronica stijlen en experimentele soundscapes. Zijn diversiteit zorgt ervoor dat Trentemøller zowel een donker kelderfeestje als een groot festival op zijn kop kan zetten, zoals hij deed op Awakenings.

Deel: