Internationale superster Taylor Swift brengt haar langverwachte ‘The Eras’ tour naar de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Het Europese gedeelte van de tour start op 9 mei 2024 in Parijs en eindigt op 17 augustus 2024 in Londen. In totaal staan er 26 stadionshows op de planning.

Taylor Swift heeft zichzelf bewezen als een van de meest invloedrijke en succesvolle artiesten van onze tijd. Met haar dynamische optredens, onvergetelijke hits en betoverende podiumaanwezigheid heeft ze de harten van miljoenen fans veroverd. Nu keert ze – 9 jaar na haar optreden in Ziggo Dome – terug naar Nederland met haar nieuwe  ‘The Eras Tour’ , een magische muzikale ervaring die haar fans opnieuw zal betoveren.

Tijdens ‘The Eras Tour’ kunnen fans een betoverend spektakel verwachten. Met verbluffende visuals, meeslepende podiumproductie en een uitgebreide setlist die haar hele carrière omvat, zal Taylor Swift haar publiek meenemen op een onvergetelijke reis. Met geliefde klassiekers zoals ‘Love Story’ en ‘Shake it Off’ en haar recente megahit ‘Anti-Hero’ belooft het een geweldige setlist te worden. Taylor Swift zal zonder twijfel haar fans in Amsterdam betoveren met haar veelzijdige talent en charisma.

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli 2024 komt Taylor voor twee exclusieve Benelux-shows naar de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

Deel: