Op 17 juni 2023 betrad Krezip het podium van De Roma als onderdeel van hun ‘Ready for More’ tournee. De Roma was zo goed als uitverkocht. Krezip, bekend van hits zoals ‘I Would Stay’ en ‘All unsaid’, maakte in 2019 een sterke comeback na in 2009 hun afscheid te hebben aangekondigd. Ze braken door in de vroege jaren 2000 met oprechte teksten en meeslepende melodieën. Het nieuws van hun terugkeer in 2019 en de aankondiging dat Krezip terug volop ging toeren zorgde voor vreugdetranen bij de fans, nadat ze eerder emotioneel afscheid hadden genomen.

Het concert opende met veel energie en enthousiasme met het nummer ‘Ready for More’. Krezip presenteerde een gevarieerde setlist met nummers zoals ‘Any Day Now’, ‘Everything and More’, ‘Won’t Cry’, ‘Happy Now’ en ‘All Unsaid’. Het publiek werd meegenomen op een reis vol opwindende melodieën en pakkende teksten. Elk nummer werd met passie en overtuiging gebracht, met Jacqueline Govaerts kenmerkende stem die de zaal vulde en het publiek betoverde.

Het hoogtepunt van de avond was een bijzonder moment waarin Krezip het podium verliet en naar de piano in het midden van de zaal wandelde, omringd door het publiek. Daar speelden ze hartverwarmende versies van ‘Fine’ en ‘I Would Stay’. Terwijl de muziek klonk, ontstond er een intieme sfeer waarin de band en het publiek één werden. Het was een krachtig moment dat de diepgaande emotionele impact van de muziek van Krezip illustreerde en zorgde voor kippenvel bij het publiek.

Het concert van Krezip in De Roma was een avond vol passie, energie en oprechte muzikaliteit. Krezip blijft een krachtige en geliefde band die erin slaagt om mensen te raken met hun melodieën en eerlijke teksten. ‘Sweet Goodbyes’ bracht veel emotie bij de fans omdat ze met dit nummer in 2009 afscheid namen. Het was een avond waarin Krezip bewees dat ze een speciale plaats hebben in het hart van hun fans en dat ze nog steeds klaar zijn voor meer.

Foto’s (c) Fred Stiens

Krezip Setlist De Roma, Borgerhout, Belgium, Clubtour 2023

Deel: