Op 1 juli staat Master Mixer Ben Liebrand in de Twentsche Foodhal in Enschede. Niet voor een 1 of 2 uur durende live show, nee Ben Liebrand staat 3 uur lang achter de wheels of steel. Er staat een menu klaar van Disco/Europop en Dance tracks, alle krakers in een 3 uur lang durend live Mix zoals alleen Liebrand dat kan. Je hoeft nu geen cassette bandjes om te draaien en terug te spoelen om te genieten. 1 Juli staat garant voor een volle dansvloer vanaf de eerste Beat… All Systems Ready … Ready for take off.

Geboren op 27 september 1960 in Nijmegen, Nederland, heeft Liebrand een onuitwisbare stempel gedrukt op de industrie als een getalenteerde DJ, producer en remixer. Zijn innovatieve stijl en grenzeloze creativiteit hebben hem verheven tot een ware legende in de muziekwereld. Liebrands passie voor muziek begon al op jonge leeftijd. Hij was altijd gefascineerd door de mogelijkheden van geluid en technologie. Op 16-jarige leeftijd kocht hij zijn eerste mengpaneel en begon hij te experimenteren met het mixen van platen. Zijn talent werd al snel opgemerkt en hij kreeg de kans om te draaien in verschillende lokale clubs.

In de vroege jaren 80 brak Liebrand door met zijn radioprogramma ‘In the Mix’, waarin hij zijn eigen mixen en remixen presenteerde. Het programma werd al snel een groot succes en werd uitgezonden in meer dan 30 landen. Liebrand’s unieke benadering van het mixen, waarbij hij verschillende nummers naadloos aan elkaar mixte en creatieve effecten toevoegde, maakte hem tot een pionier in zijn vakgebied. Naast zijn werk op de radio begon Liebrand ook te werken als producer en remixer voor andere artiesten. Zijn vaardigheid om nummers te transformeren en opnieuw vorm te geven maakte hem zeer gewild in de muziekindustrie. Hij werkte samen met grote namen als Phil Collins, Sting, Frankie Goes to Hollywood, Level 42, Salt-N-Pepa en vele anderen. Zijn remix van het nummer ‘The Eve of the War’ van Jeff Wayne’s Musical Version of The War of the Worlds werd een enorme hit en vestigde zijn reputatie als een meester-remixer.

Liebrand bracht ook zijn eigen muziek uit, waaronder het album ‘Styles’ in 1989, dat een mix van verschillende genres bevatte, van dance tot pop en zelfs klassieke muziek. Het album werd goed ontvangen en liet zien dat Liebrand niet alleen een bekwaam remixer was, maar ook een getalenteerde componist en producer.

Win kaarten voor Ben Liebrand in de Twentsche Foodhal

Op 1 juli staat Ben Liebrand in de Twentsche Foodhal in ENschede en jij kan daar bij zijn! Like Maxazine op Facebook om mee te doen met de prijsvraag en laat ons in de reacties onder het bericht weten wat jouw favoriete remix van Ben Liebrand is.*

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacyregelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de mede-organisator van de prijsvraag zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: