De Duitse Till Lindemann – metalgenie en frontman van metalband Rammstein – komt in december 2023 naar de Rotterdamse RTM Stage. Lindemann geeft dit najaar maar liefst 24 shows in 13 landen. Het is de eerste keer dat Till Lindemann met zijn soloproject naar Nederland komt.

Till Lindemann is niet alleen een getalenteerde muzikant maar ook een wereldwijd fenomeen. Zijn concerten zijn zo indrukwekkend dat het voelt alsof je in het epicentrum van een uitbarstende vulkaan staat dankzij zijn vocale kracht, de beukende nummers, de brute energie en uiteraard de special effects. Wanneer Lindemann ‘Steh Auf’ inzet trillen miljoenen stembanden uit volle borst mee en zorgt zijn optreden ongetwijfeld voor kippenvel.

Verwacht tijdens deze tour meer metal, oude en nieuwe nummers, meer video, meer special effects en uiteraard een waanzinnig optreden van één van de beste metalrock-frontmannen ter wereld.

Till Lindemann staat op donderdag 14 december op het podium van de RTM Stage te Rotterdam.

Deel: