Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Katie Melua @ Koninklijk Theater Carré.

Concerttip maandag 17 april: Katie Melua @ Koninklijk Theater Carré

De Georgisch-Britse zangeres Katie Melua is met meer dan 11 miljoen verkochte albums en 56 platina awards een van de meest succesvolle Britste artiesten. Melua werd geboren in de Georgische stad Kutaisi en verhuisde op negenjarige leeftijd met haar familie naar Belfast. Met inmiddels acht albums op zak is ze een van de bestverkopende vrouwelijke artiesten aller tijden in het Verenigd Koninkrijk.

Ook in Nederland is Katie Melua een graag geziene gast. Zo trad ze in 2018 al eens op in Carré, en was ze meermaals te zien in AFAS Live en op het NN North Sea Jazz Festival. Haar doorbraaksingle ‘Nine Million Bicycles’ is al sinds de release in 2005 een vaste waarde in de Radio 2 Top 2000.

Deel: