Damien Rice heeft nieuwe Europese tourdata voor 2023 aangekondigd en laat weten dat hij in maart 2023 in Koninklijk Theater Carré zal optreden. De in Ierland geboren muzikant Damien Rice nam zijn eerste album ‘o’ thuis op en bracht de muziek daar ook zelf uit.

Meerdere tournees volgenden, samen met nog twee albums ‘9’ en ‘My Favourite Faded Fantasy’. Met de ongebruikelijke gewoonte om liever zonder setlist het podium op te lopen, reist Rice ook liever per zeilboot dan per tourbus en is hij van plan om een zeilboot-tournee in de Middellandse Zee in de zomer van 2023 te plannen. Er is nieuwe muziek wat mogelijk leidt tot nieuwe releases. De tijd zal het leren.

Damien Rice geeft op woensdag 22 maart 2023 een concert in het Koninklijk Theater Carré, de kaartverkoop start vrijdag 2 december om 10.00 uur.

Deel: