Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Xavier Rudd @ De Oosterpoort.

Concerttip donderdag 3 november: Xavier Rudd @ De Oosterpoort

De zonnige muziek van de maatschappelijk betrokken Australische singer-songwriter Xavier Rudd is broodnodig in deze tijden. Ook op zijn album ‘Storm Boy’ (2018) staan de teksten van de sympathieke surfer weer bol van optimisme en strijdbaarheid. Rudd laat zich op Storm Boy van zijn meest spirituele kant zien, maar ook de romantiek speelt deze keer een hoofdrol, aangezien hij net een nieuwe liefde heeft ontmoet. Muzikaal gezien zit er wat meer reggae en blues in zijn indiefolk.

Deel: