De Nederlandse Aafke Romeijn is ook in België uitgegroeid tot een graag geziene muzikante, auteur, journaliste en opiniemaakster. Ze scoorde radio hits met o.m. de singles ‘Alles Went’ (met rapper Sef) en met ‘Zal ik Dan’ (met Tom Kestens). Met haar album ‘M’ (de soundtrack bij haar boek ‘Concept M’) kon ze zich verder profileren en knappe singles ‘Ameland’ (duet met Spinvis), ‘Een heel klein beetje oorlog’ en ‘Spoiler’ haalden diverse playlists van nationale radio’s en dook op in de hitlijsten. Ook ‘Zelf’ en ‘South Park’ de eerste singles van haar album ‘Godzilla’ dat vorig jaar verscheen, deden het bijzonder goed op de radio’s én Spotify playlists. Haar nieuwe roman ‘7B’, een vervolg op haar debuut ‘Concept M’ uit 2018, verscheen in 2021!

Ook live gaat het hard met een opgemerkte passage op Podium 19 en shows onder meer in Gent, Brussel, Leuven en Antwerpen. Dit jaar scoorde ze een radiohit met ‘Zoals Je Bent’ een duet met Isabelle A. Een nieuw album is in de maak. Aafke Romeijn verwerkt vele thema’s in haar liedjes, gedichten en boeken. Van Architectuur tot Sciencefiction en van Antidepressiva tot Snelwegen. In haar nieuwe theatershow smeedt ze al haar fascinaties tot één verhaal, dat de toeschouwer een indringende en meeslepende blik geeft in haar wereld. Muzikaal literair theater zoals alleen Aafke Romeijn dat kan brengen.

Tourdata:

22/10/22 ZANDVLIET – De Schelde Foyer
29/10/22 BILZEN – SOLO SHOW – Nacht van de Bib – Bib De Kimpel
17/11/22 MOORSELE – De Stekke
24/11/22 TORHOUT – Club De B
10/12/22 GERAARDSBERGEN – The Preacher
26/01/23 DEURNE – De Klap Cinema Rix
27/01/23 HERENTALS – ’t Schaliken
04/02/23 MECHELEN – Koor
09/02/23 LAUWE – Cultuurcafé Het Applauws
11/02/23 MOL – Rex
31/03/23 HEUSDEN-ZOLDER – De Muze

Deel: