Nu halloween in aantocht is staan de vele feestjes op de agenda bij café’s, clubs en zelfs ook attractieparken als walibi. In deze tijd is het daarom ook leuk om zelf een feestje te geven. Zij het voor de kinderen of voor een gezellige avond met vrienden. Om een halloween feestje te organiseren zijn er een aantal top tips om rekening mee te houden. We vertellen je in dit artikel welke trends jij zou moeten volgen voor jouw halloween feestje.

Wat ga je dragen?

Voordat je je feestje begint is het leuk om eerst te bedenken wat voor kostuum je aan doet. Vooral als je ook kinderen hebt zul je een halloween kostuum kind nodig hebben. Hiervoor kan je populaire cartoons van media kiezen, denk bijvoorbeeld aan de minions in despicable me. Voor mannen zijn er enorm leuke kostuums, een goed halloween kostuum heren is misschien een van de meest iconische personen van dit jaar als Keanu Reeves. Zo een kostuum is meestal niet te koop, maar als je het voor elkaar krijgt om zo een kostuum in elkaar te zetten zal je feestje zeker slagen.

Hoe gaat het eruit zien?

Het is geen feestje zonder de versiering en ook al gaan celebrities, zoals kim kardashian helemaal los met de versiering in hun huis, zoiets zal zeker niet realistisch met een budget. Dat betekent niet dat je er niet iets moois van kan maken. Een goede tip die je kan gebruiken om je halloween feestje naar de next level te tillen heeft te maken met ballonnen. Meeste mensen blazen een ballon op en laten het daarbij. Maar om ballonnen eruit te laten zien alsof een professional ze gedaan heeft is het goed om eerst een ballon in de ander te doen en ze dan pas op te blazen. Zo wordt de kleur van de ballonnen beter geaccentueerd.

Wat ga je mensen voorschotelen?

Het eten en drinken op je halloween feestje is misschien wel de uitblinker van de hele avond. Maak bijvoorbeeld enge spook koekjes of doodskop cupcakes. Er zijn vele recepten die je kan maken voor een halloween feestje en daar blijft het niet bij. Je kan tomatensap gebruiken om als bloed drankje voor te schotelen. Niet alleen non alcoholische drankjes zijn er in halloween vorm. Ook alcoholische drankjes zijn er in het halloween thema, leer van youtube bijvoorbeeld een brain hemorrhage schenken voor het beste halloween feestje van het jaar.

Deel: