Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Bob Dylan @ Ziggo Dome.

Concerttip zondag 16 oktober: Bob Dylan @ Ziggo Dome

Bob Dylan keert dit jaar terug naar Nederland voor twee shows. ‘The Rough and Rowdy Ways World Tour’ komt dit najaar naar Europa met shows in Noorwegen, Zweden, Duitsland, Frankrijk, België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Na 74 schitterende optredens in de Verenigde Staten komt The Rough and Rowdy Ways World Tour naar Europa en het Verenigd Koninkrijk.

De shows van Bob Dylan zijn telefoonvrije shows, wat inhoudt dat telefoons niet gebruikt mogen worden in de zaal. Bij aankomst bij de zaal zal het personeel je telefoon in een afsluitbaar zakje doen dat je het hele concert zelf kan bijhouden. Je kan je telefoon op elk moment uit het zakje ontgrendelen bij een van de duidelijk aangegeven telefoongebruiksgebieden in de lobby of in de hal, maar dus niet in de zaal zelf. Dit zorgt voor een betere showbelevenis voor alle betrokken partijen.

Deel: