Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Oscar and the Wolf @ Ziggo Dome.

Concerttip zaterdag 15 oktober: Oscar and the Wolf @ Ziggo Dome

Oscar and the Wolf is het project van de Vlaamse artiest Max Colombie. Als Oscar and the Wolf creëert hij een unieke mix van R&B en Europese electropop. Hij bracht zijn eerste EP ‘Summer Skin’ uit in 2012, en twee jaar later volgde met debuutalbum ‘Entity’ – dat in thuisland België maar liefst viermaal platina ging – de grote doorbraak. Singles als ‘Strange Entity’, ‘You’re Mine’ en ‘Breathing’ werden grote hits in België, Frankrijk en Nederland.

Met zijn indrukwekkende liveshows weet hij zalen en festivalvelden te betoveren tot broeierige nachtclubs. Van Lowlands, Pinkpop en Down The Rabbit Hole tot Rock Werchter, Lollapalooza en Sziget. Stapje voor stapje verwerft Oscar and the Wolf sterrenstatus in binnen- en buitenland door de verrassende live uitvoeringen van zijn nummers en zijn dromerige stem.

Deel: