Muziek is iets waar veel mensen van kunnen genieten. Dit geldt ook voor de liefhebbers van slotgames. Een gokkast zonder muziek kunnen we ons dan ook niet voorstellen. De muziek in een online casino Nederland raakt ons, en het geeft extra beleving tijdens het spelen. Veel video slots hebben een thema. Zo zijn er slots geïnspireerd op televisieshows, sprookjes en bordspelen. Ook muziek is een bekend thema waarop slots gebaseerd zijn.

Net zoals slotsmachines is muziek een breed begrip. Er zijn verschillende muziekstijlen zoals hardrock, metal en house. Voor elke muziekliefhebber is er een muziekgenre naar wens. Dat geldt ook voor de gokkasten die ontwikkeld zijn met muziek als thema. Zo hebben bekende artiesten inmiddels hun eigen slotgame. Tijd om je van alles te vertellen over zeven mooie slots-automaten met bekende bands en artiesten!

Hardwell

Als eerste een Nederlandse DJ die zijn eigen slotmachine heeft. Dit spel is een primeur, want nog niet eerder had een slotmachine een DJ als thema. Dat het dan ook nog eens een Nederlandse DJ is, maakt deze game extra uniek! De game is uitgevoerd met diverse symbolen uit de DJ-wereld. Ook fruitsymbolen vind je erin terug.

Daarnaast bezit het wilds en diverse bonusopties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bonusrondes en andere verrassingen. Naast deze opties maken de opzwepende muziek en de geweldige vormgeving de game een echte aanrader. Geniet dus van de sfeer en muziek van DJ Hardwell in deze game van StakeLogic!

Megadeth

Wanneer je helemaal warm wordt van de muziekstijl trash metal, dan is de game Megadeth een aanrader. Megadeth is een band uit Los Angeles en is een van de vier grootste groepen wanneer we het hebben over metalbands. Waan je in een waar concert met het podium op de achtergrond van het spel. De muziek en symbolen van de artiesten maken het plaatje compleet.

De wilds, scatters en het megawiel maken het spel daarnaast ook nog eens uitdagend om te spelen. Maakt een stevige metal gitaarsolo je helemaal enthousiast? Dan is deze game van LeanderGaming er een die je absoluut niet mag missen!

Guns N’ Roses

In 2016 kwam NetEnt met de Rocks Trilogy. Deze trilogie mag in dit artikel natuurlijk niet ontbreken! Guns N’ Roses is de eerste van deze trilogie waarbij je midden in een van de concerten van deze rockband wordt gezet. Het mooie daarbij is dat je zelf kunt kiezen welk nummer je wilt horen. Bij winst zie je het publiek juichen en dat geeft een extra kick tijdens het spelen. Het logo van deze band is in de game het wild-symbool, dat andere symbolen vervangt en zo meer winst kan opleveren.

Daarnaast heb je scatters en bonusrondes die het spel aantrekkelijk maken. Zelfs als je nog geen echte actieve speler van gokkasten bent, word je van deze helemaal enthousiast! Je kan overigens de Guns N’ Roses slots gratis uittesten op de website van NetEnt zelf.

Jimi Hendrix

Het tweede deel in de Rocks Trilogy van NetEnt is Jimi Hendrix. Tijdens het spelen van dit spel ga je terug in de tijd en krijg je het Woodstock-gevoel helemaal in je. Terug naar de jaren zestig met flower power, bloemen en kleuren. Niet te vergeten, genieten van de heerlijke gitaarmuziek van deze muzikale held, die tot op heden nog steeds als de grootste gitaarvirtuoso ooit wordt beschouwd.

Alle symbolen die voor een totale ervaring van deze sfeer zorgen, vind je in de game terug. Van spanning in het spel ben je verzekerd. Wilds, scatters en free spins zijn voorbeelden in de game die hiervoor zorgen. Als Jimi Hendrix jouw idool is, dan is dit spel een absolute aanrader.

Motörhead

Spanning en sensatie in deel drie van de NetEnt Rocks Trilogy. Dat ervaar je volledig in deze gokkast. De effecten van geluid en licht geven een totale rockervaring. Ook bij liefhebbers van heavy metal zal deze game in de smaak vallen. Deze game is dan ook een ideaal moment om het volume van het apparaat waar je mee speelt omhoog te zetten! De wilds en free spins maken de game uitdagend en veelzijdig. Dit geldt ook voor de scatter, die je herkent aan het logo van de band. Deze game rockt op alle fronten. Onmisbaar wanneer slots en Motörhead je favorieten zijn, en net zo de moeite voor wie ervoor openstaat.

Michael Jackson

Laat je leiden door de muziek van de King of Pop in deze game van Bally Technologies. De muziek, de dansmoves en extra’s in deze game brengen je helemaal in de sfeer die Michael Jackson wilde overbrengen. Een legende die opnieuw tot leven wordt gebracht in deze prachtige vorm van entertainment. Daarmee is de game een echt eerbetoon aan deze overleden artiest.

De free spins, het bonuswiel, de wilds en jackpots maken de game veelzijdig. Het bonussymbool in deze game is natuurlijk Michael Jackson zelf. De dansmoves en welbekende herkenningspunten van MJ maken de beleving compleet. Een echte aanrader voor iedereen die van extra acties in een game verwacht, en wil genieten van de goede oude tijden met Michael Jackson in de hoofdrol!

Kiss Reels of Rock

You want the best? You get the best! Dat is dat wat deze game je meteen belooft. De bekende rockband Kiss speelt de hoofdrol en neemt je mee naar een van hun concerten in deze gokkast. Zodra je een mooie winst behaalt, zie je de band als hoofdact optreden. De geschminkte gezichten zijn net zo uitzonderlijk als de vorm waarin deze game is vormgegeven. Dat maakt het totaal een opvallend geheel met hoog entertainment gehalte.

Met wilds, multipliers, scatters en free spins ben je verzekerd van veel speelplezier. Daarbij waan je je aanwezig in een van de stadions waar Kiss heeft opgetreden. Of je nu voor je plezier speelt of een fanatieke speler bent. Als liefhebber van Kiss speel je deze game van Play’n Go zeker met veel plezier!

Deel: