Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Better Get Hit @ Tilburg.

Concerttip vrijdag 9 september: Better Get Hit @ Tilburg

Better Get Hit Festival organiseert op 9, 10 en 11 september 2022 zijn 2e editie in Schouwburg Concertzaal Tilburg, Paradox en Heyhoef-Backstage. Het festival focust zich op (inter)nationale artiesten met wortels in de Afro-Amerikaanse muziek zoals soul, funk, blues, urban en jazz. Het festival biedt daarbij ook weer het succesvolle Music & Words. Voor dit programma werken schrijvers en artiesten samen.

Headliners Kovacs, Jungle by Night, Rymden en Mell & Vintage Future voeren het programma van Better Get Hit aan. Daarnaast staan, verspreid over de drie festivaldagen ook onder anderen Re:Freshed Orchestra, Steffen Morrison, Harlem Lake, Montis, Goudsmit & Directie, Aafke Romeijn, Paradox Jazz Orchestra, PAX the humanoid en The Bluesbones op het programma.

Deel: