Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Leo Sayer @ Kursaal Oostende.

Concerttip vrijdag 2 september: Leo Sayer @ Kursaal Oostende

Met 16 hitalbums onder zijn riem is Leo Sayer een van de meest succesvolle Britse zangers aller tijden. Sayer is al sinds de seventies wereldwijd bekend van zijn talloze hits, waaronder ‘Thunder In My Heart’, ‘Moonlighting’, ‘One Man Band’, ‘I Can’t Stop Loving You’ en de overzeese Nr. 1’s ‘When I Need You’ en ‘You Make Me Feel Like Dancing’.

Deel: