Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Iron Maidens @ De Boerderij.

Concerttip zondag 31 juli: The Iron Maidens @ De Boerderij

The Iron Maidens hebben zich in de afgelopen jaren bewezen als één van de meest succesvolle tribute bands ter wereld. Met bijna een miljoen volgers op Facebook is de band uitgegroeid tot een ware sensatie in Amerika. Dit is niet zomaar een Iron Maiden tribute band, het is de vrouwelijke versie van Iron Maiden! Deze dames komen uit Los Angeles en weten hoe je een rockshow neerzet.

Deel: