Vrijdag 13 mei verscheen de debuutsingle ‘Erase’ van Greener Grass, de dreamy folkgroep uit Amsterdam. Het nummer is op alle streamingdiensten te beluisteren en is de eerste track van het nog te verschijnen debuutalbum later dit jaar.

Greener Grass slaat de plank volledig raak. Gelaagde liedjes op het snijvlak van indiepop, jazz en folk. Maar laat die typering maar los, want Greener Grass creëert vooral een eigen sound, een nieuwe sound. Herkenbaar, grijpbaar en gedetailleerd. Het album werd opgenomen in de Wedgeview Studios in Woerdense Verlaat en mede geproduceerd door Wannes Salomé.

Drie stemmen, een vibrafoon, een mandoline en een bas. Zorgvuldig harmoniërend, melodieus, verfijnend en bovenal luisterrijk en tastbaar. De soundtrack van een mooie droom over een roadtrip door een betoverend landschap.

Greener Grass is:
Sanne Huijbregts, zang en xylosynth
Julia Werner, zang en percussie
Vita Pagie, zang en percussie
Camiel Jansen, bas, mandoline en zang

Deel: