‘How Love Works’ is de nieuwe single van Milow, die twee weken geleden is uitgekomen. Nu is er ook de video bij de track, die hij opnam met cineaste Cecilia Verheyden. Zij is regisseur van onder meer de Netflix-hitseries ‘Undercover’ (seizoen 2) en ‘Ferry’.

Milow: “Ik ben heel blij dat ik voor deze videoclip kon samenwerken met Cecilia. De song en de video verkennen het vallen en weer opstaan in relaties. Het resultaat, eerder een kortfilm dan een videoclip, is een van mijn favoriete video’s tot nog toe.”

‘How Love Works’ is de laatste song die Milow schreef en opnam voor ‘Nice To Meet You’, zijn nieuwe studioalbum dat uitkomt op 20 mei. Daarover vertelt Milow: “’How Love Works’ markeert voor mij het einde van een memorabele, interne zoektocht, waarin ik heb geprobeerd zo diep mogelijk te graven om mijn songs persoonlijker dan ooit te maken. Het uitbrengen van ‘How Love Works’ is mijn manier om mezelf opnieuw te introduceren.”

Deel: