De Amsterdamse singer-songwriter Twan Ray heeft de handen ineen geslagen met het Franse dj-duo Kimotion en de Nederlandse producer Solar State. Hun gezamenlijke single heet ‘Put Your Lips On Mine’: een song met gitaarlicks, synths en vocals van Twan.

De 22-jarige Twan Ray verzamelde met zijn muzikale samenwerkingen in twee jaar meer dan 100 miljoen streams. In 2020 bracht hij zijn eerste solosingle ‘We Could Start A Thing’ uit, in maart vorig jaar gevolgd door zijn debuutalbum ‘Found Myself In Quarantine’. De twee multi-instrumentale broers van Kimotion maakten in 2017 naam met muziek onder een autoreclame (‘Once We Can Fly’).

Hun single ‘The A Team’ kwam op een bijzondere manier tot stand: op TikTok liet het duo 80.000 kijkers live de instrumenten en melodie kiezen. Solar State is het nieuwe project van songwriter en producer Radboud Miedema, die eerder samenwerkte met onder meer Lost Frequencies, Sam Feldt en Martin Garrix.

Deel: