Wat is er leuker dan verkleden? En dan ook nog eens in de nieuwe verkleedpakjes van K3! Je maakt nu kans op een van deze pakjes die je natuurlijk ook heel goed kunt gebruiken nu carnaval weer voor de deur staat! Dus misschien zien we jou binnenkort wel met een heel nieuw verkleedpakje want bij Maxazine mogen we een K3 carnavals jurkje en een K3 carnavalspakje weggeven aan onze lezers. Leuk voor de kinderen, nietwaar? Wie weet wordt jouw kleintje met carnaval de nieuwe Hanne, Marthe of Julia!

Maxazine kan jou dus misschien wel verrassen met een K3 carnavalsjurkje of -pakje, om je kinderen met carnaval er spetterend uit te laten zien!* De ideale prijs voor de echte K3-fan, zo na de Covid19-lockdown en net op tijd voor carnaval. Om kans te maken op een jurkje of pakje moet je Maxazine België op Facebook geliked hebben en ons in de reacties van het bericht op Facebook vertellen of je het jurkje of pakje wil winnen, samen met de maat.

Wees snel, want carnaval is al eind februari!

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacyregelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de mede-organisator van de prijsvraag zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: