Zoals iedere vrijdag heeft Maxazine redactie de New Music Friday Maxazine Playlist op Spotify weer vernieuwd. Onze redactie, onder de bezielende, strenge, en soms zelfs angstaanjagend fanatieke leiding van onze platenbaas, heeft opnieuw een lijst van maar liefst zestig tracks samengesteld uit de meest verschillende genres. Enige overeenkomst is dat ze allemaal hagelnieuw in de vitrines van de platenmaatschappijen en in de webshops liggen.

Sommigen onder ons zullen zeggen dat de feestdagen ‘gelukkig’ alweer voorbij zijn. Anderen hebben de kerstboom al voor Driekoningen de deur uit gewerkt, om zich weer slaafs in de dagelijkse routine te kunnen storten. Dat voelt immers zo vertrouwt.

Wat ook heel vertrouwd voelt is dat we weer lekker van start gaan met de wekelijkse Maxazine New Music Playlist op Spotify. Genoeg tijd gehad om naar die kerstnummers te luisteren. Die komen over 51 weken weer aan de beurt. Tot die tijd is Maxazine er weer trouw elke week op Vrijdagavond bij om je te voorzien van de allernieuwste inzichten met betrekking tot de allernieuwste releases. Lekker weer joggen. lummelen, badderen, relaxen met de ogen dicht of open, maakt niet uit. Als je het maar onder het genot doet van de leukste playlist around. Kwestie van op ‘volgen’ drukken, dan krijg je hem in het vervolg gewoon automatisch in je favoriete muziek streaming app bezorgd.

Deze week bijvoorbeeld hebben we de lijst vrijwel volledig vernieuwd en verbouwd en kunnen jullie genieten van lekkers van artiesten als The Smile (met Thom Yorke), de verrassende nieuweling Grace Victoria, maar ook de hagelnieuwe track van Thomas Azier. ‘Kick back and relax’ is onze goede raad. Schoenen mogen uit.

Deel: