Lange tijd werd er reikhalzend uitgekeken naar nieuw materiaal van Stromae. Het lange wachten werd eerder dit jaar al beloond, toen hij ‘Santé’ lanceerde. Het was de eerste single in jaren voor Paul van Haver, zoals de veelzijdige Belg eigenlijk heet. Met het bekendmaken van de releasedatum van zijn aankomende derde album geeft hij wederom iets om naar uit te kijken. ‘Multitude’, zoals de plaat gaat heten, komt uit op 4 maart 2022 en bevat twaalf nieuwe nummers van zijn hand.

Met ‘Santé’ keerde hij in oktober sterk terug, na een afwezigheid van acht jaar. Gedurende die periode lag zijn focus op andere projecten, waarbij hij werkte aan videoclips voor artiesten als Billie Eilish en Dua Lipa en hij zich ook verder ontwikkelde binnen de mode-industrie.

En er ligt nog meer in het verschiet rondom Stromae. Naast het album is er ook sprake van een nieuwe tournee. Die wordt in maart 2023 afgetrapt in Bordeaux en trekt daarna verder door Frankrijk, Zwitserland en België. Amerika kon woensdagavond al kennismaken met de excentrieke zanger, dankzij zijn optreden in de Tonight Show van Jimmy Fallon. Nederlandse fans kunnen al op 27 februari 2022 genieten van de terugkeer van Stromae in de AFAS Live.

Deel: