Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Mariah Carey.

Mariah heeft als zangeres, songwriter en producer meerdere Grammy Awards gewonnen. Daarnaast ontving ze talloze Amerikaanse muziekprijzen, zoals Billboard’s Artist of the Decade Award, de World Music Award voor World’s Best Selling Female Artist of the Millennium en BMI’s Icon Award voor haar uitzonderlijke prestaties op het gebied van songwriting.

Met haar bewonderingswaardige vocale bereik van vijf octaven, productieve songwriting en het produceren van talent, is Mariah echt een icoon in de moderne popwereld te noemen met een ontelbare rij hits.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Mariah Caray live @ The Tokyo Dome, Japan (1996).

Deel: