Matt Bianco komt terug naar Nederland! De band rondom zanger Mark Reilly vergaarde diverse, wereldwijde hits met o.a. ‘Half A Minute’, ‘Get Out Of Your Lazy Bed’ en ‘Whose Side Are You On?’. Voor dit album verzamelde Reilly een compleet nieuwe band om zich heen met onder andere saxofonist en fluitist Magnus Lindgren en een gedeelte van de band van Jamie Cullum. De band van Jamie Cullum zal Matt Bianco tijdens dit concert ook live ondersteunen, minus de achtergrondzangeres

In november 2015 bracht Mark Reilly samen met New Cool Collective de EP The Things You Love uit. Er volgde een gezamenlijke tournee die in eerste instantie tot februari 2016 duurde.
Matt Bianco bracht in 2017 het album Gravity uit. Daarna bundelden Mark Reilly en New Cool Collective de krachten weer voor het album High Anxiety dat in 2020 verscheen.

Matt Bianco bewijst nog altijd even energiek te zijn als twintig jaar geleden met meer dan genoeg ‘gravity’ om hun fans van het eerste uur te verrassen, maar zeker ook een nieuwe groep liefhebbers aan te spreken die door het jazzvirus zijn besmet. Nadat we de afgelopen weken al enkele concerten van Matt Bianco bekend maakten, kunnen we er vandaag weer één aan toevoegen. Op 5 april komt Matt Bianco naar De Harmonie in Leeuwarden.

Tourdata Matt Bianco (Presented by Maxazine):

Zondag 3 April: Effenaar, Eindhoven
Dinsdag 5 April: De Harmonie, Leeuwarden
Woensdag 6 April: ECI Cultuurfabriek, Roermond
Donderdag 7 April: Luxor Live, Arnhem
Zaterdag 9 April: Poppodium Duycker, Hoofddorp

Meer data volgen…

Deel: