Bijna iedereen van boven de 30 kent Level 42, zo genadeloos catchy zijn de songs van deze Britse popiconen. Met wereldhits als ‘Running in the Family’, ‘Love Games’, ‘Lessons In Love’, ‘It’s Over’, ‘To Be With You Again’, is Level 42 een van de best verkopende bands uit de jaren ’80 van de vorige eeuw. De band gebruikt jazz, pop en funk om hun uit duizenden herkenbare sound neer te zetten en die sound is nog altijd uitermate lekker. En nog steeds treedt de band op over de hele wereld, en vrijwel altijd voor volle zalen. Terecht!

Zanger en bassist Mark King is sinds de oprichting in 1979 steeds meer uitgegroeid tot het gezicht van ‘the level’ en is daarnaast een muzikant die door collega’s regelmatig de hemel in wordt geprezen. King zal de popgeschiedenis ingaan als ambassadeur van de slap-bas techniek naast grootheden als Les Claypool van Primus en funkkoning Larry Graham (Prince, Sly & Family Stone, Graham Central Station).

In samenwerking met de Effenaar kan Maxazine jou misschien wel verrassen met twee kaartjes voor Level 42, die op 4 november aanstaande in de Eindhovense popzaal staan.* Om kans te maken op twee tickets moet je Maxazine op Facebook geliked hebben en ons in de reacties van het bericht op Facebook vertellen wat het antwoord is op de volgende vraag:

Welk beroemd absurdistisch science-fiction boek was de inspiratie voor de naam Level 42?

Wees snel, want het concert is al volgende week donderdag! Zeker zijn van kaarten? Er zijn nog een paar kaarten te koop bij de Effenaar zelf.

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacyregelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de mede-organisator van de prijsvraag zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: