Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Amy Winehouse.

Het is al ruim 10 jaar geleden dat Amy Winehouse op 27-jarige leeftijd overleed. Ter nagedachtenis aan deze bijzondere artieste laten wij jullie genieten van een fantastisch optreden dat ze gaf tijdens het in 2007 gehouden Festival Internacional de Benicassim. In haar korte carrière heeft de zangeres een aantal schitterende nummers gemaakt en mocht ze 5 Grammy awards in ontvangst nemen. Hits als ‘Back To Black’, ‘Valerie’ en ‘Rehab’ kwamen tijdens dit optreden voorbij.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Amy Winehouse live @ Festival Internacional de Benicassim, Spain (2007).

Deel: