Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van The Cure.

Op 28 en 29 maart 2014 gaf The Cure een tweetal concerten in The Royal Albert Hall te Londen. Deze twee optredens werden gehouden ten behoeve van het Teenage Cancer Trust (TCT). The Cure staat bekend om het feit dat hun shows lang duren, zo ook deze twee shows. In de kleine 3,5 uur dat dit Full Concert duurt komen de grootste hits van de band voorbij waaronder ‘In Between Days’, ‘Lovesong’, ‘Friday I’m In Love’, ‘Lullaby’, ‘The Caterpillar’ en ‘A Forest’.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: The Cure live @ The Royal Albert Hall (2014).

Deel: