Wegens het razendsnel uitverkopen van de show van Nick Cave & Warren Ellis op zaterdag 16 oktober 2021 is er een extra show toegevoegd. De shows, in het kader van hun gezamenlijk album ‘Carnage’, vinden plaats in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De kaartverkoop is per direct gestart via de website van Carré. Let op: voor deze concerten is een coronatoegangsbewijs nodig. De kaarten worden verkocht op naam (smart ticket) en zijn niet overdraagbaar.

Hoewel ze samen soundtracks hebben gecomponeerd en opgenomen, en Ellis al lang lid is van The Bad Seeds, is ‘Carnage’ pas het eerste volledige gezamenlijke album dat het duo heeft uitgebracht. De creatieve chemie van Cave en Ellis is geworteld in hun lange geschiedenis van muziek maken. Ze kruisten elkaar voor het eerst in 1993, toen Ellis viool speelde op verschillende nummers voor het Nick Cave & The Bad Seeds-album ‘Let Love In’. Daarna voegde hij zich bij de band en de rest is geschiedenis.

Cave en Ellis worden op het podium vergezeld door muzikant Johnny Hostile en achtergrondzangers Wendi Rose, T Jae Cole en Janet Ramus.

Nick Cave & Warren Ellis:
Zaterdag 16.10.2021 – Koninklijk Theater Carré, Amsterdam (uitverkocht)
Zondag 17.10.2021 – Koninklijk Theater Carré, Amsterdam (Extra show per direct in de verkoop)

Deel: