Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Jamiroquai.

Van 23 juli 1999 tot en met 25 juli 1999 werd in New York, Rome het Woodstock 99 festival gehouden. Gedurende dit festival traden er flink wat grote acts op waaronder Red Hot Chili Peppers, Fatboy Slim, Alanis Morissette, Metallica, Bruce Hornsby, Willie Nelson, Limp Bizkit, James Brown en Jamiroquai. Jamiroquai speelde een set van ruim een uur met hits als ‘Space Cowboy’, ‘Cosmic Girl’, ‘Virtual Insanity’, ‘Canned Heat’ en ‘Deeper Underground’.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Jamiroquai live @ Woodstock 99, Rome, New York (1999).

Deel: