In hun tien jaar samen als 2CELLOS verzamelde het Kroatische duo van Luka Šulić en HAUSER miljarden streams, ontelbare uitverkochte concerten en miljoenen fans over de hele wereld. Vandaag kondigt het duo hun zesde full-length album ‘Dedicated’ aan, dat vrijdag 17 september uitkomt via Sony Masterworks.

Het ‘Dedicated’ album viert het 10-jarig jubileum van de groep. De naam van het album is een toepasselijke knipoog naar 2CELLOS’ voortdurende toewijding aan elkaar, hun fans, hun instrument en hun kenmerkende speelstijl. De groep zal dan ook hun langverwachte terugkeer maken naar het podium ter ondersteuning van het nieuwe album, de aftrap van hun 2022 U.S. Dedicated Tour op 26 maart in Rosemont’s Allstate Arena voordat ze stoppen bij iconische locaties, waaronder New York’s Barclays Center (3 april) en Los Angeles’ Hollywood Bowl (15 april). Europese datums worden later bekend gemaakt.

2CELLOS’ nieuwste single, ‘I Don’t Care’ is een knappe vertolking van de Ed Sheeran-hit en is vandaag uitgekomen.

2CELLOS – DEDICATED TRACKLIST:

Wherever I Go (OneRepublic)
bad guy (Billie Eilish)
Sweet Child O’ Mine (Guns N’ Roses)
Halo (Beyoncé)
Shallow (Lady Gaga)
Demons (Imagine Dragons)
I Don’t Care (Ed Sheeran/Justin Bieber)
Cryin’ (Aerosmith)
Livin’ on a Prayer (Bon Jovi)
Sound of Silence (Simon & Garfunkel)

Deel: