Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Within Temptation.

Van 29 luli t/m 1 augustus werd in Polen het Pol’and’Rock Festival gehouden. Op het affiche stonden veel Poolse bands maar ook andere internationale artiesten als Shaka Ponk, Black Label Society, Shaggy, Dream Theater en Within Temptation. Within Temptation gaf een show van ruim een uur met hits als ‘Paradise’ (What About Us?), ‘Mother Earth’ en natuurlijk ‘Ice Queen’.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Within Temptation live @ Woodstock Festival, Poland (2015).

Deel: