‘Keep It Together’ is de tweede single van het aankomende, nieuwe album van Orange Skyline. De lead vocals op deze single zijn voor het eerst niet van frontman Stefan van der Wielen, maar van zijn broer en de gitarist van de band, Niels. ‘Keep It Together’ is een song over positief blijven en genieten van het leven. Perfect voor de zomer van 2021, aldus Orange Skyline. Een zomer die in meerdere opzichten wel eens oranje kan gaan kleuren.

Over het schrijfproces vertelt Niels: “’Keep It Together’ gaat voor mij over doorgaan, volhouden en positief blijven, ondanks alle shit die je overkomt. Het leven kan soms zwaar zijn, maar het enige dat je kunt doen is ‘s ochtends uit bed stappen en er het beste van maken. Ik hoop dat ‘Keep It Together’ mensen een positief gevoel geeft en het ze helpt met opgeheven hoofd elke dag tegemoet te gaan. Voor mij is dit de eerste keer dat ik de lead vocals zing op een single. Heel spannend natuurlijk, maar dit is eigenlijk precies wat ‘Keep It Together’ voor mij inhoudt: trust your gut, pak de uitdaging aan en schiet hem vervolgens met een omhaal in de kruising!”

Deel: