Het 90’s Strandfestival Celebrate the 90’s komt deze zomer naar het Scheveningse strand. Het programma van Celebrate the 90’s bestaat uit de allerbeste namen uit de jaren 90, waaronder 2 Unlimited, Vengaboys, Party Animals, Twenty4Seven ft. Nance, 2 Brothers on the 4th Floor en één van de laatste spectaculaire liveshows van Charly Lownoise & Mental Theo. De gastheer van de avond is Gerard Ekdom. Gerard Ekdom is zelf fervent 90’s liefhebber en zal deze avond uiteraard ook zijn meest favoriete jaren 90 platen draaien.

Het festival is onderdeel van het programma Live on the Beach. Live on the Beach strijkt voor vier dagen neer op het Scheveningse strand. Al eerder heeft de organisatie drie strandconcerten van André Hazes & Tino Martin (donderdag 2 september), Danny Vera & Krezip (zaterdag 4 september) en Kensington & De Staat (vrijdag 10 september) aangekondigd. Met Celebrate the 90’s is daar nu een vierde avond bijgekomen.

Deel: