De Amerikaanse band Big Thief, bestaande uit zangeres Adrianne Lenker, gitarist Buck Meek, bassist Max Oleartchik en drummer James Krivchenia, bracht in de afgelopen jaren vier succesvolle platen uit, de laatste was ‘Two Hands’ in 2019. Na elke plaat volgde een uitverkochte tour. De laatste show in Nederland gaf de band in een uitverkocht Paradiso, in maart 2020. Zangeres Adrianne Lenker bracht in 2020 nogtwee solo albums uit.

Big Thief staat bekend om de fijne indie-liedjes die live ontzettend mooi worden vertolkt door de band. De Amerikaanse band Big Thief speelt op 21 en 22 februari 2022 in Utrecht en Groningen. De shows in Nederland zijn onderdeel van een tour van de band door Europa. Na bijna twee jaar is Big Thief weer terug. De kaartverkoop voor de shows start dinsdag 8 juni om 10:00 uur via de sites van TivoliVredenburg en de Oosterpoort.

Deel: