Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Eric Clapton.

De meestergitarist Eric Clapton gaf op 4 december 2001 een concert in Budokan, Tokyo. Samen met bassist Nathan East, toetsenist Greg Phillinganes, gitarist Andy Fairweather-Low en drummer Steve Gadd speelde Clapton een akoestische en elektrische set. Hits als ‘Reptile’, ‘Tears In Heaven’, ‘Layla’, ‘Change The World’, ‘Hoochie Coochie Man’, ‘Cocaine’, ‘Wonderful Tonight’ en nog veel meer kwamen voorbij tijdens dit uitmuntende concert.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Eric Clapton Live @ Budokan, Tokyo (2001).

Deel: