Servië plant op 21 juni weer terug te keren naar de normale situatie, zo kondigde de Servische premier Ana Brnabić aan. Dit is mogelijk dankzij een geslaagd vaccinatieprogramma en een aanzienlijke daling van het aantal nieuwe coronagevallen. EXIT heeft er dan ook het volste vertrouwen in deze zomer plaats te vinden. Ter gelegenheid van deze aankondiging voegt EXIT nieuwe namen toe aan de line-up van de komende editie: Robin Schultz en Satori voegen zich bij de reeds bekendgemaakte David Guetta, DJ Snake, Tyga, Asaf Avidan, Sabaton, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz en meer.

“Servië is één van de koplopers op het gebied van massavaccinatie. Hierdoor is de epidemiologische situatie aanzienlijk verbeterd. Het plan is om de aankomende tijd zoveel mogelijk mensen, met name jongeren, te vaccineren, zodat we het land vanaf 21 juni kunnen openstellen voor bijeenkomsten, concerten en festivals. Op deze manier tonen we niet alleen zorg voor de evenementenindustrie die veel bijdraagt aan ons toerisme en onze economie, maar strijden we ook voor de geestelijke gezondheid van jongeren. Dit bevestigt tevens de inzet en betrokkenheid van de Servische regering ten aanzien van de creatieve industrieën. EXIT festival, waar ons land wereldwijd trots op is en dat in juli plaatsvindt, zal één van de belangrijkste symbolen zijn van de Servische overwinning op de pandemie.” – aldus premier Ana Brnabić.

EXIT Festival is verheugd om nieuwe namen toe te voegen aan de line-up van de 20e editie. Hitmaker Robin Schulz en de bekende Nederlandse DJ van Servische afkomst Satori, maken hun opwachting voor de viering van de 20e verjaardag van het festival. Ze worden vergezeld door de opkomende house DJ Ece Ekren en een aantal lokale artiesten, die onderdeel zullen zijn van de programmering van de Gaia Trance Xperiment Stage. De nieuwe namen voegen zich bij de eerder aangekondigde reeks van wereldwijde en regionale headliners, waaronder David Guetta, DJ Snake, Tyga, Asaf Avidan, Sabaton, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Artbat, Hot Since 82, Sheck Wes, Meduza, Solomun, Paul van Dyk, Honey Dijon en vele anderen.

De viering van de 20e verjaardag van EXIT vindt plaats van 8 tot 11 juli 2021 in het Petrovaradin Fort. Het festival kondigt ook de de start van de ticketverkoop van 1-Day tickets aan, die begint op dinsdag 1 juni.

EXIT

Deel: