Vanaf vandaag, 7 mei is het nieuwe album van Kayak, ‘Out of this World’ uit. Een geweldig album, dat al eerder deze week een 9 kreeg toebedeeld, hier op Maxazine. Bij Maxazine kan je in de deze Kayak week dit album winnen!

In samenwerking met Century Media en Glassville Records kan Maxazine jou misschien wel verrassen met een exemplaar van ‘Out of this World’. Om kans te maken op een Kayak totebag met de limited edition CD moet je Maxazine op Facebook geliked hebben en ons in de reacties van het bericht op Facebook vertellen wat het antwoord is op de volgende vraag:

Kayak bestaat binnenkort 50 jaar. Wat is de naam van de grondlegger van de band, die nog steeds actief is in de band?

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de mede-organisator van de prijsvraag zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: