Vandaag verscheende nieuwe single van OG3NE, getiteld ‘Dat Ben Jij’. Een lief teder liedje over een grote levensvraag. Zijn dierbaren die er niet meer zijn op de een of andere manier nog bij ons? En zo ja op welke manier? Vele mensen die met verlies te maken hebben gehad vragen zich dit regelmatig af en wachten op dat ene teken. Sommigen vinden het en voor anderen blijft het een open vraag.

‘Dat Ben Jij’ werd gemaakt op writerscamp waar OG3NE voor het eerst zelf mee schreef aan diverse liedjes. “We wilden muziek maken met teksten en onderwerpen die dicht bij onszelf staan en dat is gelukt.”

Ondanks het afbreken van de ‘Sweet Harmony Tour’ en het annuleren van veel optredens blijven de meiden optimistisch plannen maken. De succesvolle ‘Home Isolation Video’s’ en concerten, die wereldwijd veel aandacht kregen, waren hier ook het gevolg van. Vorige week zongen ze met Herman van Veen een prachtige versie van ‘Opzij, Opzij’ en gisteren hebben ze een serie van drie Lockdown Live ‘The Disco Edition’ streamconcerten zeer succesvol afgerond. Inmiddels is OG3NE al weer met nieuwe ideeën bezig. Maar nu eerst ‘Dat Ben Jij’.

Deel: