Het concert van Rammstein in Park De Nieuwe Koers in Oostende dat in eerste instantie zou plaatsvinden op 10 juni 2020 en later werd verplaatst naar 7 augustus 2021, zal nu doorgaan op woensdag 3 augustus 2022. Het uitverkochte concert in het Nederlandse Nijmegen is verplaatst naar maandag 4 juli 2022.

De Europese Stadium Tour van Rammstein, waaronder ook het uitverkochte concert in Oostende, wordt verplaatst naar 2022 met het oog op de meest veilige en best mogelijke concertbeleving die door de huidige omstandigheden niet gerealiseerd kan worden.

Het uitstel hakt er ongetwijfeld stevig in. Toch is het de juiste beslissing en hopen we op jullie begrip en geduld. De situatie laat ons momenteel niet toe om het concert en het terrein volop klaar te stomen. Bovendien is er geen garantie dat het concert in zijn volle rock-glorie kan doorgaan begin augustus. De gezondheid en veiligheid van de fans, onze medewerkers, de artiesten en hun entourage zijn onze hoogste prioriteit en kunnen we deze zomer nog niet voor de volle 100% garanderen.

Alle tickets voor dit concert zijn reeds verkocht en blijven automatisch geldig voor de nieuwe datum. Het is dus niet nodig om tickets om te ruilen voor nieuwe tickets. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail van Ticketmaster / Eventim met meer informatie over het concert in Park De Nieuwe Koers in Oostende, nabij de luchthaven.

Het concert van Rammstein in Park De Nieuwe Koers is een geweldige mooie impuls voor Oostende, de kuststad die bekend staat om haar goede mooie concerten, veelal gehouden in de Kursaal, nabij het Casino in Oostende. Saillant detail voor het concert van Rammstein is dat Park De Nieuwe Koers  ligt aan het woonzorgcentrum De Drie Platanen, waardoor ook de oudere fans kunnen meegenieten van de muziek van de Duitse helden. Het park, waarvan 9 hectare is bestemd als evenementenlokatie, is in 2019 geopend en wordt slechts éénmaal per jaar gebruikt voor het geven van een concert. In 2022 is het dan de beurt aan Rammstein.

Wachtlijst 2022

Door de verplaatsing van het concert van Rammstein naar 3 augustus 2022 is het mogelijk dat geannuleerde tickets op een later moment weer in verkoop gaan. Voor de verkoop van deze tickets is een wachtlijst aangemaakt waar geïnteresseerden zich voor kunnen inschrijven.

Deel: