Justin Bieber is het jaar 2021 voortvarend begonnen. Hij kwam op nieuwjaarsdag onverwacht uit de hoek met het nummer ‘Anyone’ en voegde deze week met ‘Justice’ een compleet album aan zijn discografie toe. Hiervan was op 5 maart al het nummer ‘Hold On’ uitgekomen. Voor het album werkte hij samen met onder andere artiesten als Giveon, Daniel Caesar, Skrillex, The Kid LAROI, Dominic Fike, Khalid, Beam en Burna Boy.

Toen vorig jaar op Valentijnsdag het album ‘Changes’ uitkwam, lag het voor Justin Bieber in de lijn der verwachting dat er een grootschalige promo- en concerttour zou volgen. Het liep even anders. Desalniettemin kon de Canadese zanger nog genoeg nieuw werk aan zijn fans voorleggen, met singles als ‘Holy’ met Chance The Rapper en ‘Lonely’ met benny blanco. Deze hits zijn eveneens te beluisteren op ‘Justice’.

In de aanloop naar de albumrelease is Bieber veelvuldig te zien geweest in speciale online optredens, via TikTok bijvoorbeeld en zijn eerder deze week gepubliceerde Tiny Desk (home) Concert.

Deel: