Robin Schulz heeft deze week zijn nieuwe album uitgebracht. ‘IIII’ is het vierde album van de Duitse DJ en producer en behaalde in Nederland gelijk al de gouden status.

Om de lancering van het album te vieren werd er in de nacht van het release moment als verrassing een drone show georganiseerd op Nederlandse bodem, waarbij tientallen drones de lucht in gingen en bewogen op Robin’s hitsingle ‘In Your Eyes’. De show is vastgelegd op video, zodat fans over de hele wereld kunnen meegenieten van het spektakel. De show is geproduceerd door Drone Light Shows by Anymotion.

Robin Schulz: “In times like these where we can’t come together to celebrate and dance, I wanted to create something that would mimic the energy of a big crowd, to celebrate this special moment. It’s just a few minutes of pure celebration and fun, that will hopefully excite people world wide, wherever they are”.

Schulz werkte de afgelopen drie jaar aan zijn nieuwe album ‘IIII’ tijdens een wereldtour. Met een aantal nummers op het album scoorde hij al grote hits, waaronder ‘All We Got’, ‘Alane’, ‘In Your Eyes’, ‘Speechless’, ‘All This Love’ en ‘Rather Be Alone’. De overige 11 nummers zijn gloednieuwe tracks.

Robin Schulz: “In my head I’m still that bloke from Osnabrück who wants to make it out there with his creative vision. With that ambition, I also approached my new album”.

Over Robin Schulz:

De Duitse DJ en producer Robin Schulz trekt in 2013 de aandacht wanneer hij een remix maakt van het nummer ‘Waves’ van Mr. Probz dat vervolgens een wereldwijde hit wordt. Een jaar later remixt hij het nummer ‘Prayer In C’ van Lilly Wood & The Prick en ook hiermee scoort hij succes! Inmiddels is Robin met zijn unieke mix van house, electro en pop niet meer weg te denken uit de hitlijsten, tourt hij over de wereld, draait hij op de grootste festivals als Miami Ultra Music en Tomorrowland en heeft hij eigen residencies op Ibiza en in Las Vegas.

Deel: