‘Terra Firma’ is het nieuwe album van Tash Sultana. Eerder verschenen al vijf singles van het album: ‘Sweet & Dandy’, ‘Willow Tree’ ft. Jerome Farah, ‘Greed’, ‘Beyond The Pine’ en ‘Pretty Lady’. Het 14 tracks tellende Terra Firma is een bonte verzameling van sounds: soul, funk, R&B, folk, rock en hiphop. Zoals Tash het zelf beschrijft: “It’s Erykah Badu meets Bon Iver, meets John Mayer, meets whatever.”

Tash werkte precies 200 dagen aan het album en deed in de studio in Melbourne alles zelf, van arrangeren en uitvoeren tot opnemen, mixen en produceren. Voor het schrijfwerk riep Tash de hulp in van vier co-schrijvers, waaronder Matt Corby. Tash, die twee jaar geleden hun debuutalbum uitbracht en inmiddels ruim een miljard streams op hun naam heeft staan, had met Terra Firma een duidelijk doel voor ogen: muziek maken die schaamteloos eerlijk is en grenzen verlegt. “Because if it does, you’ll never fuck up”, aldus Tash.

Deel: