Ter ondersteuning van het nieuw uit te komen album in 2021 zal Jack Poels, live bijgestaan door Jan Hendriks (Doe Maar) en Bart Jan Baartmans een aantal luisterconcerten geven. “We gaan samen wandelen door het dorp, door de verwondering, de schemering, de verandering.” Geen polka of tex-mex, maar melancholie en weemoed; akoestische luisterliedjes van een man met een gitaar en een verhaal.

In maart van dit jaar bracht Jack Poels nog zijn solo debuut album ‘Blauwe Vear’ uit, welke zeer positief onthaald werd. Nu is het alweer tijd voor nieuwe muziek. De nieuwe solosingle van Jack Poels ‘Straks’ gaat over een wandeling door de invallende duisternis. Waarin de hoofdpersoon zich voorstelt dat er net zoveel sterrenstelsels zijn als dat er op aarde mensen rondlopen. “Iedereen heeft zijn eigen sterrenstelsel, waarin hij of zij zijn eigen hoofdrol speelt. Een troostende gedachte rondom de donkere dagen.”

Jack Poels staat op 28 maart voor 2 shows in de Boerderij in Zoetermeer.

Deel: