Hij kan als enige Nederlander zeggen dat hij op het grootste countryfestival, ‘CMA Fest’ in Nashville, heeft gestaan. Met The Way You Take Time scoorde de 24-jarige Joe Buck een vette hit en sindsdien groeit zijn carrière snel.

De Zeeuwse singer-songwriter kwam twee jaar geleden in contact met Ilse DeLange, die hem meteen onder haar vleugels nam en hem een platencontract aanbood. Vorig jaar vertrok Joe Buck naar Nashville voor een schrijfsessie, waar hij een heleboel songs voor zijn aankomende debuutalbum heeft gemaakt. En dat alles niet zonder resultaat. Hij groeide als songwriter, liet zich door de groten der country-aarde inspireren en was support act voor Amerikaanse artiesten als Hunter Hayes, Maren Morris en Dan + Shay.

Dit zou zo maar eens de laatste keer kunnen zijn dat je Joe Buck in een intieme setting kunt horen spelen. Voordat je het weet behoort hij zelf tot een van de Country wereldsterren die hem in Nashville inspireerden.

Joe Buck staat op 26 november in Patronaat.

Deel: