Duncan Laurence verplaatst zijn al eerder bevestigde Ziggo Dome show van donderdag 26 maart. De zanger is momenteel nog in Los Angeles om aan nieuwe muziek te werken dat dit jaar zal uitkomen.

Duncan Laurence:
“Ik sta momenteel op een heel bijzonder punt in mijn leven, waar ik de mogelijkheid heb gekregen om muziek te schrijven en op te nemen met geweldige mensen. Sinds ik het Eurovisie Songfestival gewonnen heb is mijn leven en mijn carrière een grote rollercoaster. Met al deze nieuwe kansen als het touren in Europa en het promoten van mijn muziek, is de tijd om nieuwe muziek te maken beperkt geweest. Om deze reden heb ik besloten om mijn Ziggo Dome concert te verplaatsen. Dit was geen makkelijk besluit, jullie steun en toewijding is onder andere waarom ik dit mag doen. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Ik hoop dat jullie begrijpen dat ik iets meer tijd nodig heb om een show te kunnen geven die jullie verdienen. Ik ben momenteel in Los Angeles om nieuwe muziek te schrijven en op te nemen, die ik snel met jullie zal delen. ‘Music first’ is altijd mijn motto geweest, dat is waar ik nu mee bezig ben… muziek op nummer één zetten. Ik hoop jullie allemaal op dinsdag 17 november 2020 in Amsterdam te zien.”

Nieuwe muziek
De zanger raakte bekend door zijn winst op het Eurovisie Songfestival en heeft sindsdien grote successen behaald. Duncan tourde het afgelopen jaar door Europa, speelde op Pinkpop, bracht de succesvolle single ‘Love Don’t Hate It’ uit, en brengt veel tijd door in Los Angeles om aan zijn debuutalbum te werken voor zijn show in de Ziggo Dome. De show zal van donderdag 26 maart naar dinsdag 17 november 2020 worden verplaatst.

Deel: