Zoals iedere vrijdag heeft Maxazine redactie de Maxazine Music Playlist op Spotify weer vernieuwd met 20 nieuwe tracks. De beste nieuwe muziek, muziek uit onze concertverslagen en cd-recensies, interviews en nieuws, aangevuld met een aantal ‘speciale tips’ van onze recensenten. Bij deze de nieuwe Maxazine Music Playlist voor op Spotify van vrijdag 10 januari 2020.

De Driekoningen zijn ook het land weer uit. Trump heeft zijn eerste terrorist vermoord, Megxit beheerst de media en vandaag is het ook alweer 4 jaar geleden dat David Bowie ons allen achterliet in deze aardse zondepoel.

De recensenten van Maxazine hebben zich, ondanks dit alles geconcentreerd op hun enige taak deze week: een nieuwe Spotify lijst maken voor jullie, ons hooggeëerde publiek! Ga er maar eens lekker voor zitten, hij is er! Wederom helemaal gratis en voor zonder er voor te moeten hoeven betalen! Waar krijg je zoiets nog? Lil Nas X, Stone Temple Pilots, Jeroen Kant, Stadi-M, Soul Asylum en Chef’s Special; ze zijn allemaal zonder enige moeite whatsoever terug te vinden in onze officiële Spotify Playlist. Zo, nuff said: ga maar luisteren !

Deel: